Bo ja dziewczyn chcę ! * Śpiewa *
Wylądowała na piasku i podbiegła do Lena. Próbowała go jakoś wydostać z dziury. Po wielu próbach udało się. Usiadła na miękkim piasku, zdjęła ciężkie obuwie. I patrzyła się w gwiazdy.
Len po wydostaniu się z piasku przez jakiś czas chodził sobie blisko morza i pozbywał się piasku z ubrania. Co jakiś czas jednak przyglądał się Aqua i rozmyślał, czy na pewno zrobić jej coś złego czy nie . . . z każdej strony wszystko miało plusy i minusy, ale nie wiedział. Po pewnym czasie usiadł obok niej i też patrzył sobie.
-O Leni! Patrz! Spadająca gwiazda!- pokazała palcem na niebio-To teraz pomyślmy życzenie!- powiedziała to i łza popłynęła jej po policzku. Potem wstała, zdjęła swoje czarne rękawiczki i zaczęła się bawić w piasku. Usypywała małe kopczyki i potem je niszczyła. Po tak trudnym i ciężkim zajęciu usiadła obok Lena i podkurczyła nogi. Oparła głowę o swoje kolana i szepneła-Zimno mi...- po czym ockneła się i popatrzyła na chłopaka.
Ostatnio edytowany przez Ishimi (2012-08-24 07:57:34)
Len przyjrzał się Aquie i potem gwieździe, aż pomyślał życzenie i położył się na piasku w pewnej chwili usłyszał Aque, która mówiła że jej zimno. Len rzucił jej swój płaszcz i rozpalił ognisko by było jej o wiele cieplej.
-Dziękuję...- powiedziała i się zarumieniła. Nie wiadomo było czy to z zimna czy z tego, że dostała płaszcz od chłopaka, którego dopiero co poznała. Nałożyła płaszcz na siebie i przysunęła się bliżej ogniska. - Nie jest ci zimno? Może lepiej oddam ci ten płaszcz.