Ostatnie Światy

Bo ja dziewczyn chcę ! * Śpiewa *

#1 2012-08-13 13:49:22

Lendar

Administrator

Punktów :   

Podniebne Miasto - Angel

Miasto aniołów tętniące życiem i tysiącami magicznych różnorodnych stworzeń . . . wszędzie sklepy, mieszkania i inne nieziemskie rozrywki jakie uwielbiają anioły . . .

Jedna zasada panująca tutaj - Żadnych walk i kłótni !

#2 2012-08-13 16:51:08

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

Re: Podniebne Miasto - Angel

*Aqua zaczęła dzień jak co dzień. Wstała. Rozsunęła firanki i poszła do łazienki popatrzeć w lustro na swoją twarz. Ochlapała się wodą, wytarła się i poszła do kuchni. Po domu chodziła w samej bieliźnie. Gdy robiła sobie tosty/grzanki poszła to swojego pokoju wyjść na balkon. Oddychała spokojnie. Zamknęła oczy, wzięła głęboki wdech i krzyknęła. Następnie po tym rytuale zjadła śniadanie popijając gorącym jeszcze kakaem. Następnie założyła czarną bluzkę bez rękawów, czarne, długie rękawiczki, spodenki z dość długim materiałem przyczepionym do bioder. Usiadła na swoim ogromnym i wygodnym łóżku myśląc o dzisiejszym dniu. Po przemyśleniach schyliła się pod łóżko i przywitała się ze swoją, kochaną parą butów... GLANAMI. Czarnymi, ciężkimi i wygodnymi butami. Założyła je i wyszła z domu zakładając przy okazji ukochaną pamiątkę babci. I zmierzała ku pracy. Po drodze zauważyła pudełko z kotami i schyliła się do nich. Pogłaskała je.* Wpadnę do was po pracy! *powiedziała i zaczęła biec. Wpadła przez przypadek na dziewczynę. Powiedziała przepraszam i pobiegła dalej do swoich obowiązków.*

Ostatnio edytowany przez Ishimi (2012-08-13 17:07:37)

#3 2012-08-13 17:25:40

ChewingGum

Nowy użytkownik

Punktów :   

*Obudziła się i spojrzała na zegarek. Jak zawsze za późno. Mimo to leżała przez chwilę w łóżku. Po drodze do toalety podleciał do niej mały piesek.* Hej, maluchu! *Podeszła do miski i nasypała mu jedzenie. Umyła się, ubrała i wyszła z domu. Dojechała do Ośrodka Badań motorem po czym weszła do sali w której 5 osób siedziało przy różnych urządzeniach* Sorki za spóźnienie! *Wrzasnęła do reszty współpracowników, usiadła na swoim miejscu i zajęła się pracą.*

#4 2012-08-13 17:44:01

Kimiko

Nowy użytkownik

Punktów :   

*Kimiko jak zwykle wstała koło południa. Skończyła już szkołę, nie miała pracy, żyła z zasiłku po zmarłych rodzicach. Pierwsze co zrobiła po przebudzenie to oczywiście skorzystanie z toalety. Następnie skierowała się do kuchni gdzie bułkę posmarowała masłem i dużą ilością truskawkowej konfitury. Stanęła przed wysokim oknem zajadając kanapkę i zobaczyła swojego przystojnego sąsiada, o blond włosach. Wiedziała tylko to, że ma na nazwisko Hearts. Wytrzeszczył oczy patrząc na nią. Nie wiedziała o co chodzi. Odeszła od okna, podeszła do lustra w przedpokoju i spojrzała na siebie. Grzywka w nieładzie, za duży T-shirt i stringi* Już wiem o co mu chodziło *pomyślała, kończąc śniadanie. Podeszła do kanapy i włączyła telewizor zaczynając swój dzień*

Ostatnio edytowany przez Kimiko (2012-08-13 18:44:44)

#5 2012-08-13 18:28:33

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

*Weszła do kawiarenki, przywitała się z kolegami i pobiegła do szatni założyć fartuch. Podeszła do lady i czekała na zamówienia. Po skończonej pracy wyszła z niej z butelką mleka i talerzykiem. Pobiegła do swoich pociech w pudełku i chciała im dać mleka... ale właśnie chciała! Wyprzedził ją chłopak z blond najeżonymi włosami, ubrany w czarny płaszcz. Podeszła do pudełka i nie zawracając mu uwagi usiadła obok kotów. Wzięła jednego między nogi i zaczęła go głaskać. Była zadowolona, że po tak ciężkim dniu mogła się zrelaksować i może do tego kogoś poznać.*

#6 2012-08-13 19:02:44

Lendar

Administrator

Punktów :   

- Len ty jeba.. zboku nie uciekaj - Chłopak ucieka przed jakąś dziewczyną to z powodu nie porozumienia jakie zaszło na parkingu, wylądował sobie normalnie a tu naglę wleciała anielica rozbiła się o niego i uznała ze chłopak ją maca. A więc chłopczyna ucieka przed walniętą anielicą, po chwili wpada do kawiarenki - Kur . . . cze - podbiegł do dziewczyny trzymającej kota - Pomóż mi i powiedz tej co wejdzie ze chłopak w blond włosach poszedł dalej - Ukrył się między stołem a kanapą do siedzenia i czekał.

#7 2012-08-13 19:12:30

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

Ymm...ok... spróbuję- powiedziała to i się uśmiechnęła. Gdy jakaś anielica weszła do kawiarenki dziewczyna się zapytała- W czym mogę pomóc? Kobieta ze skrzydłami zaczęła wrzeszczeć i wypytywać się gdzie on jest. Ten chłopak, co przed chwilą prosił mnie o prośbę. Aqua odpowiedziała, że poszedł dalej. Pobiegł dalej uciekając. Anielica wybiegła i pobiegła w tamtą stronę, co pokazała jej kelnerka. Ok. Możesz już wyjść z ukrycia jeżeli chcesz. Pobiegła dalej w głąb rynku.-powiedziała to wyglądając za okno i głaskając kota.

#8 2012-08-13 19:17:42

Lendar

Administrator

Punktów :   

Leny wyszedł z pod stołu z pod płaszcza było widać długi gruby czerwony ogon, który plątał się i kręcił i szukał czegoś by to chwycić - dziękuję ci za pomoc, nazywam się Len i przepraszam za kłopot i najście - powiedział i ruszył w stronę wyjścia jak by nie chciał sprawić więcej kłopotów nieznajomej, a za nim wił się czerwony ogon, który tylko się prosił żeby na niego nadepnąć.

#9 2012-08-13 19:25:25

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

- Len! Poczekaj! Nie chcesz się czegoś napić? Jak coś to, to będzie na koszt firmy...- powiedziała, ale wiedziała, że będzie inaczej. Spojrzała na wijący się za nim ogon. Puściła kota by trochę pobiegał... pobiegał za czerwonym ogonem Leniego. To jak? Usiądziesz i się czegoś napijesz? Mam przerwę. - uśmiechnęła się do niego i przygotowała stolik mając w nadziei, że usiądzie.

#10 2012-08-13 19:32:10

Lendar

Administrator

Punktów :   

Spojrzał na dziewczynę, która mu wcześniej pomogła - Ależ nie kłopocz się takim problemem, ja nie chcę pić ani na koszt firmy, ale jeżeli tak urodziwa dziewczyna mnie zaprasza to usiądę na moment . . . a mogę spytać ciebie o twe imię ? - i oczekiwał odpowiedzi. W między czasie usiadł i przyglądał się co ona planuje, a może to będzie zwykła rozmowa albo coś . . . nie to nie ma sensu ale dziś zaczepiła go już 5 dziewczyna to dziwne . . . Len rozkminia co tu się dzieje!

#11 2012-08-13 19:38:45

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

- Ok... jak chcesz.- usiadła na krześle naprzeciwko Lena.- Nazywam... nazywam się Aqua... - powiedziała to z nieśmiałością w głosie.- Naprawdę nie chcesz nic do picia ani do jedzenia?- powiedziała to tak nagle i wstała.

#12 2012-08-13 19:51:26

Lendar

Administrator

Punktów :   

Chłopak chwycił dziewczynę za dłoń - Spokojnie, jeżeli już mnie tu zaprosiłaś to zostać, zamówię u innej kelnerki albo kelnera . . . najwyżej - odpowiedział po chwili oczekiwał że Aqua usiądzie - Bardzo ładne imię i bardzo do ciebie pasuje . . . szczególnie do niebieskiej urody jaką ty posiadasz - dodał i usiadł obok dziewczyny.

#13 2012-08-14 11:54:04

Kimiko

Nowy użytkownik

Punktów :   

Koło 15 przestała oglądać TV. - Nie chce mi się oglądać powtórek - powiedziała sama do siebie. - Przejdę się gdzieś. - Ubrała się i poszła do kawiarni. Zajęła miejsce i zamówiła kawę i ciastko, obserwując parę. Przynajmniej tak wyglądali. Dziewczyna miała niebieskie włosy, a chłopak był blondynem. Siedzieli do niej tyłem. Jeszcze nie wiedziała kto jest nieznajomym partnerem dziewczyny...

#14 2012-08-14 13:23:48

Ishimi

Użytkownik

Punktów :   

Dziewczyna usiadła obok Leniego. Była zarumieniona tym, że chłopak złapał ją za rękę. Głowę miała ciągle opuszczoną i z lekkim uśmiechem. - Przepraszam, że się pytam. Ale... dlaczego masz smoczy ogon? - powiedziała to nadal ze spuszczoną głową i rumieńcem na twarzy.

#15 2012-08-15 12:25:39

Lendar

Administrator

Punktów :   

Leny zerknął kątek oka na swój ogon, a ten od razu skręcił i był na wysokości głowy Lena . . . - Bo jestem smokiem ? A tak na prawdę to przez to ze mam ojca smoka i matkę człowieka . . . a tak po za tym dlaczego się tak rumienisz ? - spytał lekko ciągnąc ją za rękę jak by chciał by usiadła na jego kolanach albo ogonie. Gdy jakiś kelner/kelnerka podeszła spytały go co zamawia najchętniej wolał pizze i spytał wtedy Aque - Zjesz coś ze mną . . . bo jak tak to jaką pizzę i ja dzisiaj zapłacę, a więc ? Zapytał i oczekiwał na jej odpowiedź dalej trzymając ją za rękę nie wiedział dlaczego ją trzyma po prostu nie zwrócił na to uwagi.

Stopka forum

RSS